Avl

kortnyt 130625 boksgardin shest afkortet

 

Det tjener ikke noget formål at bruge overskriften 'Det sker i uge 26' i denne omgang, da der hverken er stævner eller dyrskuer i denne uge.

Men så er der til gengæld noget andet, som er værd at skrive om, nemlig, at hvis du i juni bestiller varer i Fjordbutikken for mere end 500 kr., så sendes disse fragtfrit. Og der er nok at kigge på.
Der er det nordiske logotøj, som kun sælges i godt en måned endnu. Der er også det nye marineblå boksgardin med S-hesten i gyldent tryk, så det matcher boksgardinets beige kanter. Vær opmærksom på, at du også kan bestille broderi på boksgardinet, måske dit stutterinavn (hvis du skal bruge det til flere heste) og ellers navnet på den hest, der skal have 'lidt privatliv' bag boksgardinet i en travl stald. - Det er pænere i virkeligheden end på billedet herover og naturligvis også meget længere, afkortning er sket her af pladshensyn.
Snart er der kåring, og fjordhestefolket mønstrer i hvidt. Du kan købe både mønstringsbukser, diverse trøjer og skjorter samt de gule slips i Fjordbutikken.
Brug lige lidt tid på Fjordbutikken i denne 'stille uge'.
Og er du rigtig hurtig, så har du det bestilte i denne uge, da Fjordbutikken sender varer ud hver onsdag.