Medlemsblade

Siden februar 2009 har et redaktør-kollektiv stået bag ”Fjordhesten” og vort alternative medlemsblad ”Hest&Rytter”. Modellen med foreningsformanden som ansvarshavende redaktør iht. presseloven og en række redaktører med hver deres ansvarsområder har vist sig at være en funktionsdygtig model.

I 2015 har vi fem delredaktører

Medlemmerne kan glæde sig til at modtage information om, hvad der sker i og omkring Fjordhesten Danmark i tre blade, to papir-blade og et online-blad.

’Fjordhesten’, papir

Dette blad kommer to gange om året. Forårsbladet lægger bl.a. op til sommerhalvårets mange avls- og sportsarrangementer. Efterårsbladet resumerer bl.a. årets største begivenheder.

’Fjordhesten’, online
Her har vi taget den moderne teknik i anvendelse. Vi kan lægge referater i online samme dag som mødet, skuet, kåringen eller stævnet har fundet sted, men som regel går der lidt længere tid.

’Hest&Rytter’

Vi har købt en side 6 gange om året i dette blad, der udkommer hver måned. Vi vil bl.a. bruge siden til at fortælle, hvad der sker i foreningen fremadrettet, men vi vil også bringe nyheder fra fjordheste-miljøet, ligesom vi vil lave medlemsprofiler.

Jo flere af foreningens medlemmer, der har lyst til at skrive til bladene, jo mere alsidige bliver de. Hvad enten du har ideer til emner, du gerne vil vide noget om eller skrive om, eller har deltaget i et spændende arrangement, som du gerne vil fortælle om, eller har en mening om vor race og vor forening, så send dit bidrag, dine ideer eller tanker til den eller de delredaktører, der har ansvar for området. Vi finder så ud af, hvordan vi bedst får budskabet ud til vore medlemmer.

Herunder finder du kontakt-oplysninger:

Delredaktør - forening

Flemming Hjorthøj, Højgårdsvej 42, 4683 Rønnede