Jeg indmelder mig herved i Fjordhesten Danmark

I 2017 betaler medlemmer med bopæl uden for Europa, 450 kr. i årskontingent. Der er ingen stemmeret knyttet til medlemskabet.

Udlandsmedlemmet får medlemsbladet Fjordhesten og Hingste-Guiden tilsendt ligesom udlandsmedlemmet kan købe varer i Fjordbutikken, annoncere heste til salg på Hestebørsen m.v.

Fornavn

Efternavn
Postnr.
Kontingent Kr. 450,00
Betaling

Ved overførsel af kontingent, skal du give dit pengeinstitut følgende oplysninger om modtageren af kontingentet, dvs. Fjordhesten Danmark og vort pengeinstitut Frørup Andelskasse:

Swiftkode: DANBDK22

Ibankontonummer: DK5859600008023244

Og s skal du selvfølgelig huske at bede dit pengeinstitut oplyse navn og adresse p den, der betaler kontingentet, alts dig selv.

Efter modtagelsen af beløbet mailes en skriftlig bekræftelse på medlemskabet og evt. medlemsblade fremsendes.

Fjordhesten Danmark

Tissøvej 23