2011

Medlemsblade 2011                               

 

Siden februar 2009 har et redaktør-kollektiv stået bag ”Fjordhesten” og vort alternative medlemsblad ”Hest&Rytter”. Modellen med foreningsformanden som ansvarshavende redaktør iht. presseloven og en række redaktører med hver deres ansvarsområder har vist sig at være en funktionsdygtig model.

 

Vi starter 2011 med fem delredaktører og en redaktionssekretær. Lisbeth er kommet til som delredaktør for avl, dvs. vi har nu et delredaktør-team på dette store område, og Mette har efter eget ønske fået sit funktionsområde ændret til redaktionssekretær.

 

 

Medlemmerne kan glæde sig til at modtage information om, hvad der sker i og omkring Fjordhesten Danmark i tre blade, to papir-blade og et online-blad.

 

’Fjordhesten’, papir

Dette blad kommer to gange om året. Forårsbladet lægger bl.a. op til sommerhalvårets mange avls- og sportsarrangementer. Efterårsbladet resumerer bl.a. årets største begivenheder.

 

’Fjordhesten’, online
Her har vi taget den moderne teknik i anvendelse. Vi kan lægge referater i online samme dag som mødet, skuet, kåringen eller stævnet har fundet sted, men som regel går der lidt længere tid.

 

’Hest&Rytter’

Vi har købt en side i dette blad, der udkommer hver måned. Vi vil bl.a. bruge siden til at fortælle, hvad der sker i foreningen fremadrettet, men vi vil også bringe nyheder fra fjordheste-miljøet, ligesom vi vil lave medlemsprofiler. 

 

 

Jo flere af foreningens medlemmer, der har lyst til at skrive til bladene, jo mere alsidige bliver de. Hvad enten du har ideer til emner, du gerne vil vide noget om eller skrive om, eller har deltaget i et spændende arrangement, som du gerne vil fortælle om, eller har en mening om vor race og vor forening, så send dit bidrag, dine ideer eller tanker til den eller de delredaktører, der har ansvar for området. Vi finder så ud af, hvordan vi bedst får budskabet ud til vore medlemmer.

 

Herunder finder du kontakt-oplysninger:

 

 

Delredaktør - forening

Jes Boesen Glibingvej 10, Brigsted 8700  Horsens

Tlf.:: 6139 2119 E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Delredaktør – avl

Pernille Balcer, Kildegårdsvej 1, 4729  Præstø

Tlf.: 5122 1975 – email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Delredaktør – avl

Lisbeth Pedersen, Landevejen 201, Ødum, 8370 Hadsten

Tlf. 8698 9456 eller 2052 0328 – e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Delredaktør – sport

Mette Thomasberg, Færøgade 57, 3 th., 9000 Aalborg

Tlf.: 2735 4704 - email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Delredaktør – udland samt ’H&R’ redaktør

Birgit Mortensen, Norddalen 9, Skt. Klemens, 5260  Odense S

Tlf. 6615 3908 eller 2163 2903 – email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Redaktionssekretær

Mette Kofoed, Rylevej 3, 1.tv. 6000 Kolding

Tlf.: 2821 3609 - email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

17.01.2011
Birgit