To af de mindre dyrskuer afvikles i kommende weekend. De er begge 2-dages, men det fungerer sådan, at den første dag er ’klovdag’ og den anden dag er ’hovdag’. Sagt på en anden måde. Der er heste til bedømmelse i Aabenraa lørdag den 1. juni og i Lemvig søndag den 2. juni.

I Aabenraa er 10 af de 75 katalognumre fjordheste, som Claus Brokholm skal dømme.

Af kataloget fra ’Lemvig marked og dyrskue’ fremgår det, at der til ’hovdagen’ på søndag er tilmeldt 29 heste fra den organiserede avl. Tre af disse er fjordheste, og du kan finde dem i FjordHorse onsdag den 29. maj (menupunkt oprangering). Alle heste bedømmes af et dommerhold uden medlemmer fra vort dommerkollegium. Derudover er der 28 katalognumre i afdelingen for fritidsheste. For disse heste (og for de heste fra det organiserede avlsarbejde, der vil være med) er der arrangeret masser af konkurrencer: mønstring, agility ved hånd og med rytter samt TREC.