Foreningen

I Roskilde mødte 24 af de 26 tilmeldte fjordheste: 3 hingste, 10 følhopper, 2 goldhopper, 6 3-års og 3 2-års. Bedste hingst blev Trollfin FJH-S 740 med 24 point. I konkurrencen om Sjællandspræmiehingsten skilte kun et point ham og vinderen. Halvdelen af følhopperne havde medalje, og de fire af dem besatte de første fire pladser, alle med 23 point. På fløjen stod Vængets Tea FJ 10949 (Citat Halsnæs/Knast Halsnæs). Der var også 23 point til fløjene i de øvrige hold. Alle resultater kan du finde i FjordHorse.
I BIS-konkurrencerne var der en 3. plads til både følhoppefløjen og til 2-års fløjen Ågerupgaards Bibi 208333FJ1101467 (Glibings Ajs/Kastanjegårdens Nick).
Elitemønstrernes konkurrence blev vundet af Jesper Grimbühler, mens kusinen Sara Dahl Grimbühler vandt juniorernes konkurrence.
I det hele taget havde Grimbühler-familierne et godt dyrskue. Trollfin er ejet af Leif og Sara, mens Jørgen har følhoppefløjen og 2-års fløjen i stalden.
 
Når man læser dyrskueresultater, skal man huske, at der kan være stor forskel på bedømmelsesniveauet på de små dyrskuer og på de store dyrskuer, eksempelvis har en hoppe kåret med 7 nyligt fået 24 point på et af de mindre dyrskuer.