2011
Propositioner for Fjordhesten Danmarks Championater 2011
 
Vilhelmsborg 27. – 28. august 2011
                       
Klasse 1
Championat for 4 års heste
Klasse 2
Championat for 5 års dressurheste
Klasse 3
Championat for 5 års springheste
Klasse 4
Championat for 6 års dressurheste, desuden åben for ældre heste der ikke har gået LA4 to gange med over 62 % ved fjordhestestævner eller C og D stævner
Klasse 5
Championat for 6 års springheste, desuden åben for ældre heste der har sprunget 75 cm klasser fejlfrit 2 gange ved fjordhestestævner eller C og D stævner
Klasse 6
Championat for 7 års og ældre heste der har gået LA4 til over 62% 2 gange ved fjordhestestævner eller C og D stævner
Klasse 7
Championat for 7 års og ældre heste der har sprunget 80 cm klasser fejlfrit 2 gange ved fjordhestestævner eller C og D stævner
 
 
 
Championatet afholdes på Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320  Mårslet.
 
Championatet afholdes i henhold til regelsættet omkring championater samt FSR. Sportskomitéen forbeholder sig ret til at aflyse, sammenlægge eller flytte klasser. Arrangementet afholdes sammen med Fjordhesten Danmarks hingstekåring og materialprøven for hingste, dette giver en masse fordele men også store udfordringer i forhold til tidsplaner mv., men vi forventer at arrangementet kan afholdes til alles tilfredshed, hvis blot man er indstillet herpå.
 
Anmeldelser:
Sendes til Annette Ruhoff, Tingvej 78, Tostrup, 9632 Møldrup, eller via mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 15. juli 2011. Anmeldelsesblanket findes her på siden. Anmeldelsesgebyr pr. klasse kr. 300,-.
 
Opstaldning:
Der er mulighed for opstaldning i boks. Man kan bestille for én dag eller for hele weekenden. Vi forventer dog at championatet afholdes på én dag og at det dermed for manges vedkommende ikke er nødvendigt med opstaldning.
Opstaldning i boks 1 dag kr. 350,- Hele weekenden kr. 600,- Ønskes der opstaldning på spåner kr. 150,- ekstra. Opstaldning betales sammen med anmeldelsen.
 
Camping:
En plads med strøm koster kr. 400,- en plads uden strøm koster kr. 200,-. Camping betales sammen med anmeldelsen.
 
Betaling:
Anmeldelsesgebyr og evt. opstaldning indbetales på reg.nr. 7186 konto 1139054. Skriv en besked i meddelelsen, sådan at modtager nemt kan se, hvem der indbetaler og for hvilken hest der er indbetalt.
 
Festmiddag:
Lørdag aften er der mulighed for hyggeligt samvær avlere og sportsudøvere imellem. Der stilles telt op og der serveres grillmad. Pris for voksen kr. 125,- og for børn kr. 75,- Kom og vær med til en hyggelig aften.