Klubmodul henter siden
Tilmelding EM 2024
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Så er det klart - du kan tilmelde dig EM i Tyskland 2024. 

Der er planlagt en international ungdomslejr, et avlsshow for hopper registreret i Tyskland samt EM 2024 - så derfor er arrangementet annonceret over en hel uge, og forhåbentlig med et farverigt showprogram lørdag aften.

Interessengemeinschaft Fjordpferd (IGF) e.V. invitere til Europa-Championat for Fjordheste i dressur og spring for juniorer og seniorer samt for kuske der kører et spand og i all round. Herudover kan man lave hold i de forskellige separate discipliner og konkurrere i holdkonkurrencen også I holdkonkurrencerne tilmelder man sig som et hold på 3-4 ryttere i de enkelte discipliner.

Disse hold laver man selv og melder til ved at en deltager her på event, hvor der i kommentarfeltet så skrives navnene på de øvrige deltagere på holdet.

På event kan man tilmelde sig i de forskellige opvarmningsklasser også, her skal blot vælges hvor mange man vil ride og så skal numrene på de pågældende klasser skrives i det tilhørende kommentarfelt.

Hvis man ønsker at deltage i andet, som ikke er tilgængeligt at tilmelde her, skal man skrive en mail omkring det til SU.


OBS - der er pr. 14/4 kommet nye proportioner til deres stævne. De angiver at det ikke har været muligt at følge statutterne pga. de almindelig tyske rideforbunds regler, men de har gjort det, så tæt på som muligt, dog med en lavere sværhedsgrad end vi kender det.


På baggrund af den lettere sværhedsgrad i stort set alle disciplinerne, så kan resultatet fra dette EM ikke bruges til at søge om optagelse i sportsstambogen med medalje.


Kvalifikationskrav

På baggrund af deres noget ændrede sværhedsgrad i EM klasserne, er det vedtaget at der i år ingen kvalifikationskrav er for de danske deltagere, så det er på eget ansvar at man er klar til det niveau det går i.  

Vaccinationskravene er de samme i Tyskland, som vi kender dem i Danmark.

Der er sidste tilmelding d. 14/6-24


For at se proportionerne og læse om arrangementet generel så kan man gøre det på nedenstående link:

https://www.igfjordpferd.de/termine-detail/jubilaeum-50-jahre-ig-fjordpferd-e-v.html


Det er deltagerens eget ansvar at læse proportionerne og kende til de regler som der rides under i Tyskland.


Tilmeldte
0 /50
Tilmeldingsfrist
14.06.2024
Tidspunkt
27.07.2024 kl. 16.00 - 04.08.2024 kl. 17.00
Sted
Ländlichen Reit- und Fahrverein Alsfeld e.V.
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram